Inspirujte se na veletrhu For Garden

Na veletrhu FOR GARDEN budete mít možnost navštívit i v roce 2022 řadu expozic jak tradičních, tak i zcela nových vystavovatelů takřka ze všech oborů pojímajících zahradu jako celek, ale také komunální sféru. Co zajímavého vás v tomto ročníku čeká můžete již nyní sledovat v části Najdete na veletrhu na stránkách For Garden.

.

Ani BEST nemůže na této akci chybět. Připravili jsme pro vás originální expozici, na které se budete cítit jako na vlastní vysněné terase. Kromě nejžádanějších dlažeb si můžete prohlédnout i plotové prvky, které budou vytvářet plnou zeď i netradiční vodní jezírko. Vše bude příjemně doplněno zelení a lavičkami pro posezení a odpočinek. Při návštěvě našeho stánku načerpáte mnoho inspirací pro svou zahradu.

A na co konkrétně se můžete těšit?

BEST – BRILA a BEST – AKVABRILA

Nová dlažba, která je vhodná především k moderní zástavbě. Jednoduchý tvar dlažby BEST – BRILA krásně doplňuje zatravňovací dlažba BEST – AKVABRILA. Vše můžete ladit ve stejných barvách a využít na pochozí i pojezdové plochy.

BEST – BRILA a BEST – AKVABRILA, barva colormix arabica

BEST – BELEZA a BEST – BELISIMA

Dlažba, která se již několik let drží mezi nejoblíbenějšími zahradními prvky zaujme především svou nepravidelnou skladbou. Jedná se o sestavu 3 kamenů – větších BEST – BELEZA a menších BEST – BELISIMA. Oba typy dlažeb lze mezi sebou kombinovat a vytvářet originální chodníky, terasy i příjezdové cesty.

BEST – BELAZA, barva colormix brilant

BEST – GIGANTICKÁ

Velké formáty betonové dlažbě sluší. Vypadají nadčasově, jednoduše a vždy elegantně. Ať už vyberete hladký nebo otryskaný povrch, neuděláte chybu. Velké formáty venkovní betonové dlažby mají výhodu i při pokládce. Práce rychle přibývá a pokud se obáváte velké hmotnosti, doporučíme vám speciální stroje na snadnou manipulaci a další chytré pomůcky jako jsou terče nebo spárovací křížky.

BEST – GIGANTICKÁ, barva přírodní, povrch METROPOL

BEST – MAESTRA

Plotový systém, který je tvořen několika typy tak, aby co nejvíce usnadnil práci při stavbě plotu a ve výsledku vypadal dokonale. Originální detail této tvarovky vytváří zajímavé linie a dodává tak plotu moderní vzhled. Postavit si z prvků BEST – MAESTRA můžete plnou zeď i sloupky s podezdívkou. V nabídce nechybí ani zákrytové desky.

BEST – MAESTRA, barva colormix brilant

Přijďte nás navštívit a těšte se na inspiraci pro krásnou a funkční zahradu. A protože se na vás opravdu těšíme, dáme vám vstupenky zdarma. Stačí vyplnit formulář a vstupenku budete mít okamžitě v mailu.

Kdy a kde nás najdete?

Kdy? Výstava začíná už příští čtvrtek 31.3. a potrvá do neděle 2.4.2022
Kde? PVA EXPO PRAHA, Beranových 667, 199 00 Praha 9 – Letňany, Hala 2, stánek B10