Dlažbu si vyberte pomocí nové aplikace BEST VISIO

Přemýšlíte o nové terase? Realizace se v zimně provádí špatně, ale o to více času máte na plánování. Cestičky vyšlapané ve sněhu nebo v blátě vám napoví, kde se bude hodit chodník i zpevněná plocha pro auto. Při výběru dlažby se řiďte několika pravidly. Důležitá je výška dlažby, velikost kamenů i samotná povrchová úprava.

Aplikace BEST VISIO vám vybere vhodnou dlažbu nejen na terasu

Výběr dlažby pomocí aplikace je velmi jednoduchý, přesto je dobré vědět z jakých dlažeb vybírat, aby jste byli v budoucnu spokojení.

Dlažbu vybírejte s přihlédnutím na plánované zatížení vydlážděné plochy. Pokud se jedná o terasu a chodníky, pak stačí dlažba o síle 4-6 cm, pro příjezdové cesty a parkovací místa volte určitě dlažbu vysokou 8 cm. Správná volba výšky a vhodně připravené podloží vám zajistí stálost a dlouhou životnost dlažby.

BEST – BELEZA colormix arabica a BEST – TERASOVÁ TAMORO

Velikost kamenů se také liší. V nabídce jsou drobné kameny 10×10 cm, ale také gigantické rozměry 100×120 cm. Nejčastější volbou jsou dlažby v kombinaci více tvarů o rozměrech 30×30 až 30×60 cm. Mezi top dlažby posledního roku patří např. BEST BELEZA, BEST BELISIMABEST BRILA. Všechny jsou vhodné pro pochozí i pojezdové plochy.

BEST – BELEZA colormix arabica

Důležitým aspektem je také barva a povrchová úprava. Barvu vybírejte tak, aby se hodila k barvě fasády či okolí dlážděné plochy. Velkým hitem jsou odstíny colormix, kde je nepravidelně prolnuto více barev a vznikají tak originální plochy. Pokud nemáte cit pro výběr barvy nebo se chcete ujistit, že vaše volba je správná, pak vám jistě pomůže nová aplikace BEST VISIO.

Aplikace funguje ve 3 jednoduchých krocích. Na adrese www.bestvisio.cz si spustíte aplikaci a zvolíte možnost vizualizace dlažby. Místo, které chcete reálně zadláždit, si vyfotíte a nahrajete do aplikace. Následně už pracujete s ikonami na ploše. Kliknete na tlačítko Vybrat dlažbu a zvolíte dlaždice, které se vám líbí. Pak už jen nastavíte umístění, sklon a perspektivu dlažby, tím získáte reálný pohled na vaší novou terasu.