Znáte výhody a možnosti zatravňovací dlažby?

Vegetační nebo také zatravňovací dlažba je skvělým kompromisem pro plochy vydlážděné i zatravněné. Tyto dlažby jsou vyráběny z kvalitního vibrolisovaného betonu pro dokonalé zpevnění plochy a zároveň jsou opatřeny otvory nebo mezerníky pro zatravnění. Zatravňovací dlažba má i jiné přednosti -pomáhá k zamezení masivního povrchového odtoku vody a vrací vodu přímo na místě zpět do půdy.

BEST – AKVALINES, barva colormix brilant

Hledáte dlažbu, která bude mít moderní vzhled a zároveň zachová zahradu v dokonalé harmonii s přírodou? Pak se seznamte s naší výrobkovou řadou zatravňovacích dlažeb.  Jejich výběrem získáte jedinečnou kombinaci nového designu, pohodlného využití a ekologicky přijatelného řešení pro kvalitní životní prostředí.

Už název nejnovějších zatravňovacích dlažeb BEST – AKVABELIS a BEST – AKVALINES napoví, že jde o dlažby, které se vám postarají o přebytečnou vodu na dlažbě a nezpůsobí na pozemku žádné katastrofy.

BEST – AKVABELIS, barva colormix arabica

Na rozdíl od tradičních průmyslových zatravňovacích dlažeb je předností těchto nových dlažeb rovný povrch a dostatečně velká plocha umožňující bezproblémovou chůzi. Jejich tvar a rozměr je navržen tak, aby byl kombinovatelný s moderní dlažbou BEST – BELEZA a BEST – BELISIMA. Na výběr je několik barev, vybírat můžete jednobarevné dlažby nebo velmi žádané colormixy. K vytvoření těchto nepravidelných odstínů dlažeb jsou použity kvalitní zahraniční barvy a jejich mícháním vznikne velmi přirozený efekt teplých i studených odstínů.

BEST – AKVABELIS, barva colormix etna

Ať už vás zaujala zmíněná zatravňovací dlažba nebo hledáte jiné dlažby pro vaši zahradu, doporučujeme navštívit naše vzorkovny a podnikové prodejny. Není nic lepšího, než si dlažbu prohlédnout, osahat povrchovou úpravu nebo se po dlažbě projít. Hned budete vědět, která je pro vás tou pravou. A pokud budete potřebovat poradit s výběrem či výpočtem, ochotně se vám budeme v prodejně věnovat.

BEST – AKVALINES, barva colormix brilant

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *